ДВАНАДЦЯТЬ ЗМІН, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ПОЗБУТИСЬ ЗАЙВОЇ ВАГИ Новини,Рекомендації по харчуванню

11-effektivnoe_pohudenie_bez_diet_v_kostrome_24688

Мабуть ми не помилимося якщо назвемо схуднення основною причиною змін у харчуванні, на які йдуть сучасні люди. Багато хто з нас має великий досвід спроб зменшити вагу за допомогою самих різних способів. Результати докладених зусиль можуть суттєво залежати від численних факторів – віку, статі, будови тіла, наявних захворювань, фізичної активності, спадковості, а також харчових уподобань Read more

Здоровый кишечник, здоровое сердце? Новини,Рекомендації по харчуванню

93_main_new.1501267872

Каким образом триллионы бактерий из вашего пищеварительного канала могут играть роль в поддержании здоровья сердечно-сосудистой системы. Если вы спросите у большинства медицинских экспертов о самых актуальных тенденциях в исследованиях, касающихся области здравоохранения, скорее всего, они упомянут о микробиоме. Термин относится к триллионам микробов, живущих внутри наших тел, известных как человеческая микробиота. Подавляющее большинство этих бактерий, Read more

Как построить ежедневный здоровый завтрак для детей Новини,Рекомендації по харчуванню

9a558c9c951faae726672da6a00e9f83

Завтрак считается «самым важным приемом пищи в течение дня», и этот титул не присуждается случайным образом. После сна в течение нескольких часов ваш организм нуждается в восполнении питательных веществ и энергии. Даже если вы можете уделять еде незначительное количество времени, следует помнить, что здоровая диета начинается именно с завтрака. Что такое здоровый завтрак? Официального определения Read more

Потенційні переваги для здоров’я через поєднання йогурту та фруктів Новини,Рекомендації по харчуванню

йогурт1

André MARETTE – Heart and Lung Institute, Laval Hospital /  Institute of Nutrition and Functional Foods, Laval University (Canada). Йогурт – їжа, багата на нутрієнти, яка містить комбінацію поживних речовин, важливих для росту та розвитку людини в період дитинства та у підлітковому віці. Правильне харчування в ці ключові моменти сприяє сталому здоров’ю в дорослому віці. Зростаюча кількість Read more

СПОЖИВАННЯ КАВИ СПРИЯЄ ЗДОРОВ’Ю ЖІНОЧОЇ ШКІРИ Новини,Рекомендації по харчуванню

Kofeynyiy-piling-dlya-suhoy-i-chuvstvitelnoy-kozhi-litsa

Результати емпіричного дослідження жінок продемонстрували менший ризик розвитку розацеа серед учасниць, які мали вищий рівень споживання кофеїну, переважно за рахунок регулярного вживання кави. Зворотна асоціація між надходженням кофеїну та ймовірністю появи розацеа була еквівалентна на 24% нижчому ризику при порівнянні найвищого квінтилю з найнижчім (P<0.001 for trend), повідомляє Suyun Li, PhD та колеги з Brown University (Providence, USA) у публікації в JAMA Dermatology. Споживання чотирьох Read more

Микробиом и переедание Новини,Рекомендації по харчуванню

бакт-700x350

Потребление энергии, которое является чрезмерным по отношению к расходам энергии, приводит к ее трансформации в жир, и если оно продолжается долго, то является фактором риска развития ожирения. Однако этот факт является правдой лишь наполовину, поскольку отношение потребления энергии к расходам обусловлено базовой сетью иммунной, метаболической и микробной сигнализации, на которую влияют генетика хозяина, факторы окружающей Read more

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ Новини,Події,Презентації

Цветной-прозрачный_Ассоциация-диетологов-украины

ЗАПАЛЬНІ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ЗАХВОРЮВАННЯ КИШЕЧНИКА М.КИЇВ 29-30 ЛИСТОПАДА 2018 р. Конференцію включено під №297 до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2018 році.29-30.11.2018_Presentation_02102018_02

ЕЛІМІНАЦІЯ ТРАНС ЖИРІВ В ЄВРОПІ Новини

1437251615_pmsschch

Нарешті Європейська Комісія оприлюднила проект змін до Регламенту №1925/2006 Європейського Парламенту стосовно вмісту транс жирів На офіційному сайті Європейської Комісії (ЄК) 04.10.2018 р. з’явився проект зміненого Додатку ІІІ до Регламенту (ЄК) №1925/2006 стосовно транс жирів у харчових продуктах призначених до кінцевого споживача, за виключенням транс жирів природнього походження, які містяться у складі тваринних жирів. Ключові Read more

СІМ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, РЕПУТАЦІЯ ЯКИХ ОСТАННІМ ЧАСОМ ЗНАЧНО ПОКРАЩИЛАСЬ У СВІТІ РЕЗУЛЬТАТІВ ОСТАННІХ ДОСЛІДЖЕНЬ Новини,Рекомендації по харчуванню

insulinovyj-indeks-produktov-pitaniya-polnaya-tablica-dlya-diabetikov

Ще не минули часи, коли дієти з низьким споживанням жиру вважались найкращими для відновлення втраченого здоров’я або його збереження. Але, здається, ці часи вже історія. Наука про харчування отримує все більше доказів того, що жири необхідні. І не лише якісь особливі, а взагалі цей клас надважливих нутрієнтів. Аналогічні зміни відбулись і щодо деяких інших, не Read more

Питание неонатальной микробиоты Новини,Рекомендації по харчуванню

osobennosti-novorozhdennykh-srygivaniya-rezhim-kormleniya-mikroflora-kishechnaya-kolika-u-detej

Микробиом влияет на развитие и созревание иммунитета хозяина, метаболизм, ось головной мозг-кишечник и других систем. Неудивительно, что активизировалось внимание к пищевым и другим факторам образа жизни, формирующим сборку микробиоты. Компоненты человеческого молока включают в себя необходимые питательные вещества, иммунозащитные молекулы, такие как секреторный IgA, лактоферрин, дефензин 1, лизоцим, сложные липиды и конъюгированные гликаны. Олигосахариды человеческого Read more