Влітку слід харчуватися за п’ятьма основними принципами Без рубрики

П’ятниця, 18 травня 2012 16:32 Рекомендації щодо харчування та питного режиму влітку мають п’ять головних принципів. Про це 18 травня на прес-конференції «Що їсти і пити у спекотний період? Спростування міфів та рекомендації дієтологів. Особливості харчування на Львівщині» розповів президент Асоціації дієтологів України, головний позаштатний дієтолог МОЗ України Олег Швець. Щодо рекомендацій по харчуванню та питному режиму Read more

ЕДА, ТЫ — ЧУДО Без рубрики

Фраза «как правильно питаться» — едва ли не самая рейтинговая в интернет-запросах. Обилие сайтов с информацией о том, что и как есть, — тому подтверждение. Но много ли вы можете назвать знакомых, которые по вопросам питания консультируются у диетолога? В результате получается так: никто вроде бы и не спорит, что сбалансированное питание — этакий столп Read more

«Ты есть то, что ты ешь?» Без рубрики

Что пить и есть в жаркое время года? Развенчание мифов и советы диетологов Симферополь, 5 июня 2012 года, — Необходимость разработки национальных диетических рекомендаций, а так же практические советы по здоровому питанию и питьевому режиму в жаркое время года – об этом шла речь на заседании Крымского пресс-клуба с участием президента Ассоциации диетологов Украины, главного Read more

Диетолог: Есть можно все, что хочется Без рубрики

Ни для кого не является сенсацией утверждение, что одной из «рулевых» проблемой 21 века диетологи называют заболевания, связанные с избыточным количеством веса (ожирением). Поэтому люди придумывают различные способы для похудения, в том числе и диеты, которые зачастую оказываются вредными для здоровья. Неумолимая статистика По словам президента Ассоциации диетологов Украины, главного внештатного диетолога Министерства здравоохранения Украины Read more

Программа здорового питания «Здоровье 2020. Украинское измерение» Без рубрики

Крымчане меньше всех употребляют в пищу овощей и фруктов в сравнении с остальными регионами Украины. Первые позиции занимают западные регионы – Волынская и Тернопольская. Отсутствие качественных продуктов, высокие цены, а зачастую просто отказ от овощей и фруктов в силу привычки – это далеко не все причины. Потребление сезонных фруктов и овощей просто необходимо, заверяют диетологи. Read more

Названа самая популярная еда украинцев Без рубрики

Картофель, свекла, хлеб и алкоголь входят в четверку самых популярных продуктов в рационе граждан Украины, сообщил на пресс-конференции во Львове президент Ассоциации диетологов Украины Олег Швец. «Первое место удерживает картошка, хотя она и не является самым полезным или здоровым продуктом», — сказал он. В то же время свеклу медик назвал очень ценным продуктом в энергетическом Read more

Названі популярні продукти харчування українців Без рубрики

Картопля, буряк, хліб і алкоголь входять у четвірку найпопулярніших продуктів у раціоні громадян України, повідомив на прес-конференції у Львові президент Асоціації дієтологів України Олег Швець. «Перше місце утримує картопля, хоча вона і не є найкориснішим або найздоровішим продуктом», — сказав він. Водночас буряк медик назвав дуже корисним продуктом в енергетичному і харчовому планах. Хліб став Read more

Видання та Сайт щоденної всеукраїнської газети «День» Без рубрики

В українців перше місце серед продуктів харчування посідає картопля. Далі йде буряк, хліб і алкогольні напої Про це 18 травня на прес-конференції у Львові повідомив президент Асоціації дієтологів України, головний позаштатний дієтолог МОЗ України Олег Швець. Картопля, каже О. Швець, має певну харчову цінність, таку, як інші овочі. Але містить мало харчових волокон, і це Read more

Видання та Сайт видання «Газета по-українськи» Без рубрики

Дієтологи України вчитимуть українців правильно їсти 18.05.2012 14:39 Українці споживають забагато солі та алкоголю. Сьогодні дві третини інформації про споживання продуктів і дієти — це плітки. Про це повідомив президент новоствореної Асоціації дієтологів України з осередками в областях. Її завданням стало — розробляти і поширювати національні рекомендації про харчування. \»В інших країнах такі асоціації існують Read more

Українцям розробляють доступні дієтичні рекомендації Без рубрики

Українцям розробляють доступні дієтичні рекомендації Асоціація дієтологів України розпочала підготовку Національних дієтичних рекомендацій. Обіцяють їх адаптувати до українських реалій і зробити доступними. Про це 18 травня на прес-конференції у Львові повідомив президент Асоціації дієтологів України, головний позаштатний дієтолог МОЗ України Олег Швець. За його словами, дієта – це не спосіб харчування для певної мети, це Read more